Nieuws

De Blécourt weg bij ING Sprinters

Arjen de Blécourt, directeur bij ING Financial Markets en geestelijk vader van de ING Sprinters, heeft ING Bank verlaten.

Arjen de Blécourt, sinds 2008 in dienst bij ING Financial Markets en onder andere verantwoordelijk voor de introductie van de hefboomproducten ING Sprinters, heeft ING verlaten. Dat bevestigt een woordvoerder van ING Bank tegenover IEXProfs.

De Blécourt kwam in 2008 over van ABN Amro, waar hij eerder betrokken was bij de lancering van de eerste gestructureerde hefboomproducten in dat segment, de ABN Amro Turbo's. ING Bank geeft geen verklaring voor het vertrek van De Blécourt. Zijn functie is overgenomen door Sander van Baren, sinds 2009 in dienst van de bank, recent als sales manager structured products & derivatives. 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Alternatieve beleggingen