Nieuws

Samenwerking IEXProfs en ML Finance

Verhogen van de kennis bij beleggingsprofessionals op alle niveaus is het doel.

IEXProfs is een samenwerking aangegaan met ML Finance Academy, specialist op het gebied van financiële educatie binnen de beleggingsindustrie. Dit bedrijf organiseert cursussen voor front-, mid- en backoffice-personeel in de sector en is gecertificeerd om het opleidingsprogramma voor Certified Investment Professional (CIP) te verzorgen.

ML Finance Academy is tevens organisator van Finance OpEx Update, een evenement gericht op professionals die werkzaam zijn op business- en operations-niveau bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen. Thema van het eerstvolgende Finance OpEx Update-seminar op 19 november is: “Help de crisis is voorbij! Wat nu?”

IEXProfs zal haar lezers via de website en het IEXProfs-magazine toegang geven tot educatieve content die specifiek op deze doelgroep is toegesneden en die past bij een groeiende behoefte bij beleggingsprofessionals om up-to-date te blijven bij de vele veranderingen die plaatshebben in de industrie. Op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook op het terrein van ICT en businessmodellen.

Via ML Finance Academy krijgt de redactie van IEXProfs toegang tot veel kennis op deze terreinen. Ook zal IEXProfs optreden als mediapartner van Finance OpEx Update.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Brexit