Nieuws

Karien van Gennip CEO ING Bank France

Karien van Gennip, voormalig directeur ING Private Banking & Beleggen is vanaf 1 oktober de functie van CEO ING Bank France.

Karien van Gennip, voormalig directeur ING Private Banking & Beleggen krijgt vanaf 1 oktober de functie van CEO ING Bank France.

Van Gennip was voor zijn bij ING aan de slag ging staatssecretaris van Economische Zaken in de kabinetten Balkenende-II en -III. Bij ING werd zij in 2008 aangesteld  als Director Group Public & Government Affairs, een rol die zij twee jaar zou vervullen.

Hierna groeide Van Gennip uit naar de rol van directeur Private Banking & Beleggen. In oktober vorig jaar werd al bekend dat zij die functie neer zou leggen om een internationale rol binnen ING te gaan vervullen. 

Per 1 januari had ING-er Ruud van Dusschoten haar al vervangen als directeur Private Banking & Beleggen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Duurzaam beleggen