Nieuws

Bianca Tetteroo in RvB Achmea

Bianca Tetteroo is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Achmea en wordt verantwoordelijk voor pensioenen, levensverzekeringen, vermogensbeheer en Achmea Bank.

Bianca Tetteroo is benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van Achmea. Zij wordt per 15 juni 2015 verantwoordelijk voor pensioenen en levensverzekeringen, vermogensbeheer en Achmea Bank.

Tetteroo is sinds 2012 voorzitter van de divisie Pensioen & Leven van Achmea. Met haar benoeming in de Raad van Bestuur vervult zij de vacature die is ontstaan door het recente vertrek van Danny van der Eijk.

Bianca Tetteroo - opgeleid tot registeraccountant en bedrijfskundige - begon haar loopbaan in 1988 bij accountantskantoor Mazars. In 1996 deed zij haar intrede in de financiële sector bij het toenmalige Fortis.

In 2009 maakte ze de overstap naar Achmea, waar ze financieel directeur werd van pensioenuitvoerder Syntrus Achmea. Sinds begin 2012 is Bianca Tetteroo voorzitter van de divisie Pensioen & Leven.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Pensioen