Nieuws

Loes Driessen hoofd AM bij CBRE

CBRE Global Investors heeft nieuwe mensen aangesteld voor het Dutch Residential Fund (DRES).

CBRE Global Investors heeft nieuwe mensen aangesteld voor het Dutch Residential Fund (DRES). Paul Oremus wordt fondsmanager van DRES. Dat gaat hij naast zijn rol als country manager Nederland doen. Oremus werkt al zeventien jaar voor CBRE in verschillende rollen.

Daarnaast is Loes Driessen aangesteld als hoofd asset management voor DRES. Zij zal verantwoordelijk zijn voor het management en de technische acviteiten van het fonds. Driessen werkt sinds 2006 bij CBRE.

"We are focused on building a sound foundation for future growth for DRES, and these new appointments support that aim,” aldus Pieter Hendrikse, EMEA CEO, CBRE Global Investors. De Dutch Residential Fund is een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds dat beheerd wordt door CBRE Global Investors. De portefeuille is meer dan 1 miljard euro groot.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

China; opnieuw lieveling van beleggers?