Nieuws

Alan van Griethuysen directeur NPEX

Alan van Griethuysen is benoemd tot lid van het tweekoppige directieteam van MKB-beurs NPEX.

Per 1 december 2014 heeft MKB-beurs NPEX Alan van Griethuysen benoemd tot lid van het tweekoppige directieteam.

In deze functie wordt hij -samen met mededirecteur Adriaan Hendrikse- verantwoordelijk voor de verdere uitbouw en ontwikkeling van de Nederlandse MKB-beurs. Van Griethuysen was in zijn vorige functie executive director van Euronext.

Sinds begin 1979 was hij werkzaam in diverse operationele, leidinggevende en directiefuncties voor de Amsterdamse Optiebeurs. Van 2000 tot 2012 was hij als directeur bij Euronext en haar opvolgers -naast Amsterdam- ook verantwoordelijk voor operations van buitenlandse derivatenmarkten en sales activiteiten in Europa en Azië.

Sinds oktober 2013 is Van Griethuysen als consultant betrokken bij NPEX, en heeft hij onder andere meegewerkt aan het aantrekken van nieuwe noteringen.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

Online magazine duurzaam beleggen