Must read

Must read: Cijfers beter dan verwacht

Amerikaanse bedrijven rapporteren beter dan verwachte cijfers. Plus; groen is goed, koers Amazon niet in beweging en nog een probleem voor de auto-industrie.

Banken zijn koopwaardig post-corona
Banken zitten samen met andere waarde-aandelen al jaren in het verdomhoekje. Maar er is reden voor optimisme, zegt een ECB-insider tegen Citywire.

Spreek u eindelijk (duurzaam) uit, CEO
De klimaat en biodiversiteit-risico's zijn groot, daar is iedereen het over eens. Waarom kunnen er niet meer CEO's opstaan en een noodzakelijke, duurzame voortrekkersrol oppakken, vraagt San Lie zich af.

Covid-19 liveblog: Record aan kapitaal naar EM
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Robeco en Pimco zijn positiever over EM, aandelen zijn volgens BlackRock niet al te duur, winstcijfers vallen Van Lanschot Kempen reuze mee, goud verliest volgens Fidelity aan glans en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). Maak kennis met de negen nieuwe fondsen in de actieve portefeuille.

Geen beweging

Waarom grote beleggers voor duurzaam zijn
Groen is goed.

Superhoge koersen zijn niet goed
Amerikaanse beleggers maken zich zorgen om excessen op de beurs

Nog een probleem voor de auto-industrie
Er zijn niet genoeg chips straks

Eigen agenda

Het gaat best goed

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?