Must read

Must read: Positieve grondhouding

Alleen daarmee kunt u beleggen op lange termijn. Plus; wie is de nieuwe man bij Amazon, hoe ziet de bouwsector in de EU eruit en een bubbel is meer dan prijs gerelateerd.

IEXFonds 40: Klein feestje in China
Over januari behaalden de Chinafondsen in de IEXFonds 40 het meeste rendement. Ook twee lokaal beleggende fondsen beginnen het jaar prima. Verder verloren vastgoed-, obligaties- en goudfondsen aan waarde.

Beleggen tegen kanker: Ethisch en lucratief
Vandaag is het wereldkankerdag. Voor beleggers is er de keuze tussen doneren of het opzoeken van een themafonds dat zich speciaal richt op de strijd tegen kanker, zoals Candriam Equities Oncology Impact. Bedenker en portefeuillemanager Rudi van den Eynde over het succes van een nichefonds dat reuze groot werd.

Zeven tips voor pensioenbeleggers
Het opbouwen van een pensioen vergt langetermijnvisie. J.P. Morgan AM geeft een paar simpele handvaten hoe dat het beste te realiseren is.

Covid-19 liveblog: Aandelen niet te duur
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Robeco positiever over EM, winstcijfers vallen Van Lanschot Kempen reuze mee, BlackRock vreest oplopen inflatie, Pictet gaat voor aandelen, goud verliest volgens Fidelity aan glans en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). Maak kennis met de negen nieuwe fondsen in de actieve portefeuille.

Bouwontwikkelingen

Weer winst

Een bubbel is niet vast te stellen aan de hand van een prijs
Er spelen meer factoren mee.

Wie is de nieuwe baas van Amazon?
Een profiel van Andy Jassy in de WSJ

Beleggen voor de lange termijn
Gaat alleen als u een positieve grondhouding heeft

SEC op uw dak

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus