Must read

Must read: De prioriteiten van Joe Biden

Welke problemen moet hij als eerste oplossen? Verder: de fundamentals van crypto (anders dan u denkt) en bedrijven distantiëren zich van Trump.

Turbo: hoge hefboom in de ban?
De AFM is van plan aangescherpte regels voor de turbo te introduceren om belegger te beschermen. Marcel Tak vindt een verbod op hoge hefbomen van turbo's onnodig. Beleggers in deze instrumenten weten inmiddels echt wel wat ze doen.

Het goede aan de SPAC-golf
De opkomst van SPAC's wordt vaak kritisch bekeken. Er zijn echter ook voordelen. De belangrijkste is dat ze kleine beleggers in staat stellen in een vroeg stadium mee te profiteren van de groei van een bedrijf.

Covid-19 liveblog: Chinese kansen
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? T. Rowe Price is positief over Chinese beleggingen, Schroders zoekt het in de opkomende markten, Loomis Sayles, BlackRock, J.P. Morgan AM, Optimix en Kempen gaan voor risky assets, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's).

  • Rendement IEXFonds 40 (afgelopen drie maanden) +6,24%
  • Rendement Index 20+ (afgelopen drie maanden) +5,56%

Hamers mag blijven

Welke problemen moet Joe Biden als eerste oplossen?
Een lijstje met prioriteiten

Even een postieve groei-alert

Weg van Trump

De fundamentals van crypto zijn... 
Hoop, geloof, vertrouwen, technologie en menselijke natuur. Interesting...

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus