Must read

Must read: Betere relatie VS en China?

Met Biden hopen bedrijven er wel op. Plus; deze aandelen kunnen verder omhoog, een gat bij EM-rendementen en veel over duurzaam beleggen.

Nieuw: IEXProfs online magazine over duurzaam beleggen
Wat is de invloed van de coronacrisis op duurzaam beleggen? Net als bij technologie worden trends versneld, zo blijkt. Assetmanagers vertellen hoe zij duurzaam beleggen aanpakken.

Why ESG is integral to analysis of mining companies
Integrating ESG factors helps better understand long-term sustainability, writes Willem Visser, Emerging Market Corporate Credit Analyst at T. Rowe Price.

Morningstar beoordeelt fondsen ook op duurzaamheid
Morningstar heeft een nieuw rating-systeem ontwikkeld waarbij gekeken wordt naar de ESG-prestaties van fondsbeheerders. Robeco blijkt een van de toppers.

Covid-19 liveblog: 2021 wordt een goed jaar voor risky assets
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Robeco is bullish over 2021, BlackRock verwelkomt vaccin, Amundi prijst China, UBS AM koopt cyclische aandelen, Janus Henderson rekent op herstel vastgoed, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). De passieve Index20+ is voor het eerst na de sell-off ook in posief gebied.

Gat

Nog even snel een huis kopen
Voordat er meer overdrachtsbelasting betaald moet worden. 

Dat kan hoger
Aandelen die al een prima 2020 achter de rug hebben en waarvan de koersen verder omhoog kunnen

Hoop op betere relaties

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?