Must read

Must read: Nu al +9%

De yuan laat de dollar achter zich. Plus; beleggers zijn gek, Tesla in de S&P 500 en de VS willen weer meedoen met klimaatafspraken.

Drie misverstanden over obligatie-indexbeleggen
Beleggers denken soms dat obligatie-indexproducten illiquide beleggingen zijn, maar dat is een misverstand, aldus Wim van Zwol. Plus nog twee mythes en misverstanden over beleggen in obligaties via een index.

Jeremy Grantham: Beleggers zijn gek geworden
Een recessie en snel oplopende koersen gaan niet samen. Beleggers zijn volgens Jeremy Grantham krankzinnig geworden. Het kan niet anders dan dat de aandelenbubbel binnen twee jaar barst.

Covid-19 liveblog: We gaan een moeilijke winter tegemoet
Hoe denken beleggingshuizen over de effecten van de coronapandemie? Kempen vreest winter, de komst van een vaccin is voor UBS AM nog meer reden om cyclische aandelen te kopen, Janus Henderson rekent op vastgoedwinst, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). De passieve Index20+ is voor het eerst na de sell-off ook in posief gebied.

Tesla in S&P 500

Ze willen weer meedoen

Beleggingsadviseurs hebben het moeilijk
De coronacrisis zorgt ervoor dat zij minder nieuwe klanten hebben. 

Ai

Nu al +9%

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?