Must read

Must read: Cursus hedgen

Mocht het wel de verkeerde kant op gaan op de markt. Plus; politieke interventie nodig bij Brexit en topbestuurders moeten ook offers doen.

Verzekerd van vermogensverlies
Beleggers in negatief renderende staatsobligaties worden door de ECB fiscaal aangeslagen om de euro overeind te houden. Hoe lang wordt deze financiële repressie door beleggers nog geaccepteerd, vraagt Marcel Tak zich af.

Duurt jaren voordat Spanje er economisch bovenop is
Rabobank denkt dat het economisch herstel van Spanje jaren in beslag gaat nemen. De werkloosheid gaat volgend jaar naar 20% en de overheidsschuld naar 125%.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

COVID-19 liveblog: VS verkiezingen vormen nu het grootste risico
Plus: Techrally zet volgens LGIM door, Aegon AM vreest heftige koersuitslagen, NN IP verlaagt advies tech, Valuedge vermindert risico's drastisch, fallen angels presteren volgens BNY beter, huidige crisis creëert volgens MFS zombiebedrijven en meer opinies

Ander mandaat

Hand in eigen boezem

Gelooft u in een Democratische superoverwinning?
Dan moet u in junk bonds stappen, aldus J.P. Morgan.

Cursus hedgen

Uitgeven maar

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus