Must read

Must read: All time-lows in Europa

Obligaties in het zuiden leveren ook niks meer op. Plus; Neem geen advies aan van miljardairs en BoE vraagt of banken klaar zijn voor negatieve rentes.

Brexit: Week van de waarheid
Deze week moet er wat de Britten betreft zicht op een deal zijn, anders wordt het toch echt een harde Brexit. Ondertussen ligt de Britse economie in puin door de coronacrisis en zijn de middelen van de centrale bank beperkt.

78% van de assetmanagers belegt duurzaam
Uit onderzoek van Russel Investments blijkt dat beleggingsondernemingen meer ESG-maatstaven opnemen in hun beleggingsprocessen en investeren ze meer in duurzaam beleggen.

Dat bankbeleid kan nog ruimer hoor
De Fed moet het hebben van extra hulp van de overheid, maar de ECB kan het beleid nog wel verruimen. Edin Mujagic denkt dat dat al voor de kerstdagen zal gebeuren.

Koop banken, energie en luchtvaart
Het klinkt misschien een beetje voorbarig met de tweede coronagolf in volle gang, maar aandelenstrateeg Andreas Bruckner van BofA ML denkt dat het ergste achter de rug is voor bank-, energie- en luchtvaartaandelen.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

COVID-19 liveblog: VS verkiezingen vormen nu het grootste risico
Plus: Techrally zet volgens LGIM door, Aegon AM vreest heftige koersuitslagen, NN IP verlaagt advies tech, Valuedge vermindert risico's drastisch, fallen angels presteren volgens BNY beter, huidige crisis creëert volgens MFS zombiebedrijven en meer opinies

Klaar voor?

Niks mis met portefeuillewisselingen
Belegers willen vaak graag weten hoe lang assetmanagers een bepaald aandeel in portefeuille houden en wat hun turnover is. Met regelmatig handelen in een portefeuille is echter niks mis

Neem geen advies aan van miljardairs
Ze hebben namelijk zoveel meer geld dan u

All time-low

Ook al

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Online magazine duurzaam beleggen