Must read

Must read: Biden niet meer zo eng

Beleggers lopen warm voor de Democraten. Plus: 30 assetmanagers naar Parijs, Franse economie in de rebound en Griekse en Italiaanse obligaties.

Cash is geen trash
Bijna de helft van de assetmanagers adviseert nu om extra cash aan te houden. Het levert immers vergeleken met andere laag renderende assets nauwelijks verlies op.

Amerikaanse topeconoom voorspelt dollarcrash
Een gevaarlijke mix van een negatief spaarsaldo, een oplopend handelstekort en een verlies van de status van reservemunt kunnen de dollar in een gapend gat duwen, voorspelt econoom Stephen Roach.

COVID-19 liveblog: VS verkiezingen vormen nu het grootste risico
Plus: Techrally zet volgens LGIM door, Aegon AM vreest heftige koersuitslagen, NN IP verlaagt advies tech, Valuedge vermindert risico's drastisch, fallen angels presteren volgens BNY beter, huidige crisis creëert volgens MFS zombiebedrijven, en meer opinies van beleggingshuizen.

Nederlands beleggingstalent gewild bij buitenlandse fondshuizen
Nederlandse fondshuizen worden leeggeroofd. Niet door hackers, fraudeurs of andere criminelen, maar door buitenlandse fondshuizen die het hebben voorzien op hun talentvolle beleggingsteams. Gisteren maakte Kempen bekend dat het zes van de acht leden van hun succesvolle euro credit team verliest aan een Amerikaanse fondsmanager. Morningstar bericht.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

Omhoog

Italiaanse obligaties kopen?

30 jaar beleggen
Hoe deed de aandelenmarkt het sinds 1926? Durft u uw geld lang weg te zetten?

Biden niet meer zo eng
Beleggers lopen warm voor de Democraten

Verhuizen naar Parijs

Lage rentes

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus