Must read

Must read: Voorbereiden op drama?

Wat als de presidentsverkiezingen in de VS nek-aan-nek worden? Plus; de kunst van het handelen en hogere inflatie?

De superdiepe zakken van de Fed
Jerome Powell riep de Amerikaanse overheid weer op om vooral te steunen. Nog meer schulden maken, maakt niet uit. De Fed is wanhopig, aldus Edin Mujagic.

Particulieren in 2020 nog rijker dan vorig jaar
Het wereldwijde financieel vermogen steeg in de eerste zes maanden van 2020 met 1,5%, zo blijkt uit het Global Wealth Report 2020 van Allianz.

Groene obligaties breken definitief door
De uitgifte van een groene Duitse staatsobligatie heeft de markt voor green bonds definitief op de kaart gezet, zegt fondsmanager Colin Finlayson van Aegon AM.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Schroders positief over China dus ook over EM, DWS ziet mooie Nederlandse vastgoedkansen, stijging inflatie volgens BlackRock niet in koersen verwerkt, vertrouwen industrie blijft volgens Van Lanschot Kempen stabiel, UBS AM stapt in smallcaps, Robeco verwacht nog meer van fintech, Invesco blijft in tech geloven en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

Hogere inflatie?

De kunst van het handelen
Met de snelste computers en de slimste algoritmes boeken de flitshandelaren van Flow Traders dit jaar recordwinsten. De kritiek die daarop volgt, went nooit, zegt CEO Dennis Dijkstra.

Waarom themabeleggen zo lastig is
Meeste thema-ETF's doen niet wat er van ze verwacht wordt

Investeringen omlaag

Nek-aan-nek-race?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus