Must read

Must read: Dat kan beter

Nieuwe pensioenstelsel duur en onzeker. Plus; Euronext wil uitbreiden, Brits herstel op de helft en inflatie negatief

UBS adviseert alleen maar duurzaam
UBS raadt klanten aan over te stappen op een volledig duurzame beleggingsportefeuille. Door de coronacrisis is beleggen volgens ESG-richtlijnen in een stroomversnelling gekomen.

COVID-19 liveblog: Wat ze ggen de beleggingshuizen?
Invesco blijft in Tech geloven, Robeco minder in bedrijfsobligaties, Optimix koopt meer edelmetalen, recordstand aandelenwaarderingen hoeft volgens NN IP geen probleem te zijn, ABN Amro blijft voorzichtig, DWS tempert beleggingsverwachtingen, Van Lanschot omarmt TINA en meer.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's).

Dat kan beter

Euronext wil weer uitbreiden
Euronext is in gesprek met de Italiaanse staatsbank Cassa Depositi e Pressiti om een bod uit te brengen op de Borsa Italiana.

Op de helft

Inflatie negatief

Den Haag stelt DNB-directeur Elderson kandidaat voor ECB
Volgens minister Wopke Hoekstra van Financiën is Elderson een "uitstekende kandidaat" om eind dit jaar het vertrekkend ECB-bestuurslid Yves Mersch op te volgen.

Meer over de Netflix-baas
Door het nieuwe boek over zijn Netflix-leiderschap staat CEO Reed Hastings in de belangstelling. Weekend reading.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus