Must read

Must read: Beleggers kopen niet alleen aandelen

Ook kunst en racepaarden. Verder: koppige Britten, Mollie een miljard waard, huizenprijzen omlaag en een nieuwe knauw voor tech?

Beleggingsconsensus: Grondstoffen met stip op eerste plaats
De beleggingsconsensus kent ten opzichte van een maand geleden een grote aanpassing. Voor het eerst sinds april 2018 staan grondstoffen op kopen. Opmerkelijk is dat tegelijkertijd geen enkele assetmanager brood ziet in aandelen olie en gas.

Vastgoedmarkt is voorgoed veranderd door coronacrisis
UBS AM verwacht nog een significante daling van de prijzen voor winkelvastgoed, maar minder grote dalingen bij kantoren en een stabiele waardering voor industrieel vastgoed.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
ABN Amro blijft voorzichtig, DWS tempert beleggingsverwachtingen, nieuw beleid Fed volgens Valuedge goed voor beleggers, Van Lanschot omarmt TINA, Pictet AM gaat alleen voor goud, Invesco vreest voor Europa, T. Rowe Price ziet nog kansen in junkmarkt, BlackRock koopt inflatielinkers en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's).

Optimistische lezers

Hmmm, again?

Betaaldienst Mollie na investering gewaardeerd op miljard dollar
Betaaldienstverlener Mollie tankt 90 miljoen dollar groeigeld bij. Het Amsterdamse bedrijf wordt daarmee na Adyen de best gefinancierde fintech van Nederland, aldus het FD.

Huizenprijzen omlaag?
Rabobank verwacht dat huizenprijzen in Nederland volgend jaar met gemiddeld bijna 1% zullen dalen.

+85%
Nee, niet met een techaandeel, maar met water.

Beleggers kopen niet alleen aandelen
Ook kunst en racepaarden...

Houd je vast

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Amerikaanse verkiezingen 2020