Must read

Must read: Allemaal in aandelen

Chinese beleggers zijn in juli massaal ingestapt. Plus; blijvende schade economie VS door virus en wat all time high's zeggen.

President Joe Biden niet slecht voor beleggers
Wie heeft de beste kaarten op 3 november 2020? In de polls zitter president Donald Trump en uitdager Joe Biden weer dichter bij elkaar. Wat betekent de Amerikaanse verkiezingsuitslag voor beleggers?

Slechts 13% van de actieve fondsen verslaat de index
Beleggingsfondsen hadden de afgelopen vier jaar weer veel moeite de index te verslaan. Het slechts deden fondsen het die zich richten op waarde-aandelen en opkomende markten.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Optimix belegt niet langer in vastgoed, T. Rowe Price positief over Noord-Azië, State Street over het herstel van de crisis, China trekt volgens Amundi wereldeconomie uit slop, Van Lanschot Kempen is niet bang voor inflatie, en meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's).

Adyen groeit in Azië

Wat alle time high's zeggen...
Veel aandelenindices staan op ongekende hoogten. Maar wat betekenen all time high's? Het is geen koop- en geen verkoopsignaal.

Permanente schade
De coronacrisis heeft al gezorg voor blijvende schade voor de Amerikaanse economie

Allemaal in aandelen

Werkloosheid loopt op
De werkloosheid in Nederland is, mede als gevolg van de coronacrisis, in juli opgelopen tot 4,5% van de beroepsbevolking van 4,3% een maand eerder, aldus het CBS.

Weg uit China
Amerikaanse en Europese bedrijven die hun productie uit China willen weghalen, kijken tegen torenhoge kosten aan

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Amerikaanse verkiezingen 2020