Must read

Must read: ABN Amro gaat bezuinigen

ABN Amro verlegt focus. Plus; de ETF's die op het schopstoeltje zitten en welke beleggingen profiteren van een zwakke dollar?

Chinese banken helpen centrale bank in crisistijd
Chinese banken moeten meehelpen de coronacrisispijn te verlichten door bijvoorbeeld verplicht leningen de verstrekken aan kleine bedrijven. Maar aan deze maatschappelijke dienstplicht hangt op korte termijn wel een prijskaartje, aldus Fidelity.

Valuta olielanden profiteren van prijsherstel
Het herstel van de olieprijs heeft een positief effect op valuta van olieproducerende landen. Vooral Noorwegen springt er positief uit

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Coronacrisis helpt volgens RobecoSAM vier duurzame trends extra vooruit, dollarzwakte zet volgens Valuedge door, ABN AMRO terughoudend over aandelen, beleggingen EM profiteren volgens NN IP van goedkopere dollar, corona versnelt volgens Fidelity opmars robots, en nog veel meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEXIndex 20+ (ETF's). 

Ondertussen in Zuid-Afrika

ABN Amro gaat bezuinigen

Geen V-vormig herstel

-10%
Welke beleggingen profiteren van een zwakkere dollar?

ETF-deathwatch
Dit zijn de ETF's die nu op het schopstoeltje zitten.

Ai, -20%

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Assetallocatie