Must read

Must read: Verloren decennium?

Komt dat eraan voor aandelen? Plus; China koopt meer Amerikaanse landbouwproducten, Britten dieper in schulden en zijn Italianen rijker dan wij?

Chinese rente kan nog flink omlaag
De rente op Chinese staatsobligaties staat in tegendeel tot de rente in de VS en de eurozone nog boven de 2%. Dat biedt kansen voor beleggers.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Rentecurve bepaalt, nu investeren in infrastructuur, beleg niet te voorzichtig, kapitalisme onder druk, aandelen (te) duur, pas op voor inflatie, EM-bedrijfsobligaties bieden drie premies, centrale banken kunnen nog veel doen, en méér opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Actief blijft in coronatijden beter overeind dan passief.

Goed nieuws

Alles in cash is geen goed idee
Want wanneer stapt u weer in?

Britten dieper in de schulden

Verloren decennium?

Italianen zijn niet rijker dan Nederlanders.
Of wel? Politiek Den Haag heeft weinig trek in steun aan Italië. Italianen zijn rijk genoeg om zichzelf te helpen, is het sentiment. Maar hoe vermogend zijn Italianen versus Nederlanders eigenlijk? Het FD zocht het uit. 'Wie er rijker is, hangt af van welke data je neemt.'

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen