Must read

Must read: Ergste achter de rug?

Er gloort groei in Duitsland. Plus; de yuan wordt sterker, olieprijs klimt weer stukje verder en zoek bedrijven aan de goede kant van de verandering.

Nog vijftien jaar lang lage rente
Bij de ECB blijven de kosten voor de baten uit gaan. Het lijkt er in de verste verte niet op alsof Lagarde het superruime monetaire beleid zal wijzigen, aldus Edin Mujagic.

Meer kennis, betekent meer beleggingsrisico
Bij behavioral finance wordt onderzoek gedaan naar het gedrag van beleggers. Uit een nieuwe studie blijkt dat vrouwen wel wat optimistischer kunnen zijn als het om beleggen gaat

Zoek bedrijven aan de goede kant van de verandering
Michael Smith, fondsmanager bij Wells Fargo, wint met zijn team de fund award in de sterkste - en drukste - asset class ter wereld: Amerikaanse largecaps. Een interview.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Vecht niet tegen Fed en tech, extra kansen dollarobligaties EM, op naar PEPP+, disruptie versnelt, acht crisislessen, acties centrale banken leiden (nog) niet tot inflatie, en nog veel meer opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Groei aan de horizon

Die is er altijd wel

Yuan wordt sterker

Olie nog hoger

Goed gezien

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus