Must read

Must read: Is groter beter?

Ook op Aziatische markten leunen beleggers vaker op een handvol grote aandelen. Plus: olie kan verder omhoog en Australië na 28 goede jaren op weg naar recessie.

a.s.r. vermogensbeheer zet in op duurzaam met indexplus
Mark van Engelen, Hoofd Fondsmanagement en External Managers Monitoring bij a.s.r. vermogensbeheer is trots dat zijn team voor de vierde keer de Lipper Group Award Mixed Assets Small heeft gewonnen. De duurzame indexplus-beleggingsstrategie van de vermogensbeheerder werpt wederom vruchten af.

COVID-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Vecht niet tegen Fed en tech, extra kansen dollarobligaties EM, op naar PEPP+, disruptie versnelt, acht crisislessen, acties centrale banken leiden (nog) niet tot inflatie, en nog veel meer opinies.

Geef dividendaandelen niet op
Dividendaandelen horen thuis in elke beleggingsportefeuille en het herstel zal komen, aldys Hugh Gimber van J.P. Morgan AM.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Family office neemt klanten en medewerkers van ABN Amro MeesPierson over
Capital Support uit Den Haag neemt een deel van de werkzaamheden van private bank ABN Amro MeesPierson. Het gaat hierbij om zowel activiteiten als werknemers van de afdeling Bewind en Executele, een onderdeel dat verantwoordelijk is voor de afwikkeling van nalatenschappen en de bescherming van familievermogens tegen ondeskundig of roekeloos beheer.

Zou het dan?
Al 28 jaar is Australië recessievrij. Nu lijkt het er dan toch van te gaan komen.

Olie kan verder omhoog

Banen ook voorgoed weg

Groter is beter?

Look on the bright side

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen