Must read

Must read: Hoe erg kan het worden?

Het risico op nieuwe problemen China-VS groeit. Plus; de Fed redt de markt vooral met woorden en de hypotheekrente stijgt weer.

Topassetallocators positiever over aandelen dan consensus
De top 15-assetmanagers is duidelijk optimistischer over aandelen dan de rest. Waarom zien deze professionals het zo zonnig in? Vooral dankzij de omvangrijke steunpakketten van overheden en centrale banken, aldus Eelco Ubbels.

Particuliere beleggers stappen massaal in aandelen
Er is niet voor niets een rij bij brokers. Best vreemd gezien de coronacrisis, maar beleggen is nu goedkoper, jongeren zien dit als een kans om rijk te worden en er wordt zeker ook belegd uit verveling.

Covid-19 liveblog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
De hunt for yield gaat verder, beste kansen voor aandelen, koop Europese banken, markt private debt floreert, Italiaanse schuld koopwaardig, robuuste telecoms, nog meer kansen in EM, einde opkoopprogramma ECB alweer in zicht, en méér opinies.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

BNP Paribas AM: Nieuwe trends in digitale technologie
De wereldwijde COVID-19 lockdown versnelt de adoptie van nieuwe technologieën. Welke kansen kan dit voor beleggers opleveren?

Hoe erg kan het worden?

Alleen woorden is ook nog genoeg

Koffie is het nieuwe goud
Aandelen DE doen het goed.

Hoe ziet reizen er straks uit?
Wordt het ooit weer zoals vroeger?

En weer omhoog

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen