Must read

Must read: 1987, 2000, 2008 en 2020

Lijken op elkaar als het gaat om volatiliteit. Plus; u moet Chinees staal hebben, Amazon ziet een gat in de markt en beleggers en hun slechte geheugen.

Monetaire magie van de Fed is uitgewerkt
De Fed neemt toch een pakket monetaire maatregelen....Maar die stimuleren de vraagkant van de economie en daar zit het probleem niet, aldus Edin Mujagic. Beleggers geloven niet meer in de Fed.

COVID-19 live blog
Lees meningen, analyses en verwachtingen van beleggingshuizen wereldwijd.

Bob Homan is de invloedrijkste
Zo volop in al het marktgeweld even een positief bericht: Beleggingsprofessionals hebben Bob Homan, hoofd investment office van ING, verkozen tot IEX Investment Influential 2020. Hij versloeg met minimaal verschil Lukas Daalder en Mary Pieterse-Bloem.

Eigen bankrekening eerst
Sommige mensen hebben er geen problemen mee om misbruik te maken van de situatie. Als het niet lukt, blijf je zitten met 17.700 flessen desinfecteer.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Chinees staal moet u hebben

Alleen 2008 en 1987 lijken op elkaar
Aan nu als het over volatiliteit gaat. 

Wie had dat gedacht?
De energiesector is de op twee na kleinste sector in de S&P 500

Lekker dan

De een zijn dood...

Het geheugen van beleggers
Is altijd al beroerd.

Dekkingsgraden grote pensioenfondsen rond dieptepunt kredietcrisis
De dekking van grote bedrijfstakfondsen is deze maand door het coronavirus gezakt tot het dieptepunt in de kredietcrisis. Zo was de laagste dekking van ABP in 2009 83%; het fonds zit daar nu naar schatting onder.

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus