Must read

Must read: Daar is de bear market

Balen, het is officieel een berenmarkt. Plus: bitcoin ook omlaag, wat moet de ECB doen en nog twee dagen verkiezing voor de IEX Investment Influential.

Ook Amerikaanse rente straks negatief
De Amerikanen zijn nu ook hard op weg richting negatieve rentes. Dat baart Ben Carlson van Ritholtz Wealth Management grote zorgen.

Negatieve rente – is het dieptepunt bereikt?
Het aantal obligaties met een negatief rendement is de afgelopen drie jaar bijna verdrievoudigd. Is het eind van de rentedalingen al in zicht?

COVID-19 live blog
Wat zeggen de beleggingshuizen? Voor Mohamed El-Erian is de beursbodem nog niet in zicht.

Actief versus passief
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Dit is de nieuwe IEXFonds 40

Verkiezing IEX Investment Influential: Het is hard tegen hard
De uitverkiezing van IEX Investment Influential 2020 is razend spannend. Lukas Daalder (BlackRock), Mary Pieterse-Bloem (ABN AMRO), Valentijn van Nieuwenhuijzen (NN IP) en Bob Homan (ING) vechten om de eerste plaats Wie wint? Stem ook!

Daar zijn de beren

Arme landen lijden het meest

Wat moet Lagarde doen?

Bitcoin ook omlaag

Toch nog wat goed nieuws

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus