Must read

Must read: ETF's hebben gewonnen

De race met actieve fondsen is klaar. Plus: Italië in recessie, fusiegolf vermogensbeheerders en goud wint wederom.

Fed vol in de overdrijfmodus
Super Tuesday werd overschaduwd door angst voor corona en voor de renteverlaging van de Fed die erop volgde. De Fed blijkt nog paniekeriger dan beleggers, aldus Edin Mujagic.

COVID-19 blog: Wat zeggen de beleggingshuizen?
Wat te doen nu COVID-19 voor hevige bewegingen zorgt op de financiële markten? Lees de meningen, analyses en verwachtingen van assetmanagers wereldwijd.

IEX Investment Influential: De dames stomen op
Valentijn van Nieuwenhuijzen gaat nog aan kop bij de verkiezing van de IEX Investment Influential, maar vier dames zitten hem op de hielen.

Onstuitbare fusiegolf vermogensbeheer
Er raast een fusiegolf door de assetmanagementsector. Kleine beheerders hebben het steeds moeilijker zelfstandig te overleven. Toch zijn ook fusies niet altijd zaligmakend.

Hoe doet de markt het post-Fed?
Wat vinden beleggers van de renteverlaging?

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Dit is de nieuwe IEXFonds 40.

Goud wint toch weer

Italië in recessie

ETF's hebben gewonnen
De race tussen fondsen en ETF's is over.

Genoeg opslagplek

Beterschap Jamie

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus