Must read

Must read: Dat kan nog hoger

DAX op een all time high, Dalio vindt reacties markt op coronavirus overdreven en Tiktok is het mediaplatform van deze bullmarkt.

Professionele beleggers wuiven zorgen coronavirus weg
De uitbraak van het coronavirus heeft (nog) geen effect op de beleggingsconsensus, zo constateert Eelco Ubbels van Alpha Research. Aandelen gaan van houden naar koop, opkomende markten blijven met obligaties én aandelen favoriet.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).Dit is de nieuwe IEXFonds 40.

Vijf lessen van de grootste geknapte luchtbel ooit
De Nikkei 225 staat sinds 1989 evengoed nog op een verlies van 40%. Een drama waar beleggers veel van kunnen leren.

Tiktokken
Elke bullmarkt heeft een eigen mediaplatform. Deze keer is het Tiktok. Vraag uw kinderen meer hierover. Die zijn experts.

Overdreven reacties?

Of ligt het gewoon aan de berichtgeving...

Dat kan nog hoger

Nu al een film?
De ontsnapping van de gevallen automagnaat Carlos Ghosn uit Japan heeft veel weg van een Hollywoodverhaal, en kan binnenkort wel eens echt een film worden. De 65-jarige oud-topman van Nissan en Renault heeft een agent in de arm genomen om te kijken of hij de rechten op zijn verhaal kan verkopen.

Piketty trekt het breder
Thomas Piketty’s nieuwe boek gaat over meer dan kapitalisme.

De koplopers

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus