Must read

Must read: Viruspiek verwacht in maart

Maar beleggers kregen ook goed nieuws uit China. Plus; IPO-blamage van Casper en de beste assetallocatierapporten.

IEXFonds 40: Chinafondsen hard geraakt
De eerste maand van de nieuwe IEXFonds 40 is achter de rug. En wat voor eentje. Niet verrassend dat onze nieuw gekozen Chinafondsen hard geraakt zijn door virusangst onder beleggers.

Een kijkje in de glazen Brexitbol
De Britse economie heeft zich tot nu toe wonderwel gehouden tijdens alle Brexitperikelen. Nu zijn ze uit de EU, maar de onzekerheid blijft.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Dit is de nieuwe IEXFonds 40.

Dit zijn de beste asset-allocatie-rapporten
De Asset Allocation Awards, de prijzen voor de beste assetallocatierapporten, zijn uitgereikt. Aberdeen Standard Investments ging naar huis met de mooiste prijs, de Asset Allocation Award Overall. Geen beleggingshuis gaf vorig jaar betere assetallocatie-adviezen af. Wie wonnen de andere prijzen?

Yield flink omlaag

Importheffingen omlaag

Virus piekt in maart

Maar het is wel een stijle klim

Nog een slachtoffer

IPO-blamage
Matrassenverkoper Casper gaat voor veel minder naar de beurs. Als het nog lukt tenminste. 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen