Must read

Must read: Feest in Azië

Maar in hoeverre gooit het coronavirus roet in het eten? Plus: Jamie Dimon verdient lekker en superbeleggers regelen opvolgers.

De ECB heeft een alibi
De review van de ECB-strategie door de bank zelf lijkt een manier om de bank een formeel alibi te verschaffen om het zeer ruime monetaire beleid nog jarenlang te voeren, aldus Edin Mujagic.

Actief of passief? Er zijn belangrijkere kwesties
Wat is beter? Actief of passief beleggen? Belangrijke overweging, maar maar toch niet zo belangrijk als in welke regio u belegt of het soort belegging.

12,1% economie NL is duurzaam
12,1% van de Nederlandse economie is duurzaam, aldus onderzoek in opdracht van MVO Nederland. Dit moet 20% zijn in 2025.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). Dit is de nieuwe IEXFonds 40.

Pas op met AI

Genoeg variatie

Leuk! 
26 jaar ETF's in een infographic.

31,5 miljoen dollar voor Dimon
Jamie Dimon (JP Morgan) heeft vorig jaar een salaris gekregen van 31,5 miljoen dollar.

Wie volgt superbeleggers op?
Bij Renaissance (Jim Simons) zijn ze begonnen met het wijzigen van het bestuur om het bedrijfs toekomstproof te maken. Ook zonder Simons.

Feest in Azië

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

China; opnieuw lieveling van beleggers?