Must read

Must read: Is bitcoin een veilige haven?

Bitcoin en goud behoren vandaag tot de winnaars op de beurs. Plus: Vergrijzingstips van Robeco, de niet-normale negatieve rente en elite universiteiten in Azië en Australië.

Vergrijzingstips van Robeco

De babyboomers gaan met pensioen en leven nog lang en gelukkig.Wat betekt dat voor uw de aandelenmarkt? Robeco geeft enkele kooptips.

Rentewaanzin

Is het nou echt normaal dat de rente alsmaar verder daalt? Historisch gezien hebben we meerdere fases gehad met lage rente, maar dit keer is het echt extreem.

Quod erat demonstrandum

Actief versus passief beleggen

De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Mega autofusie?

Studeren voor dikke portemonnee 

Vergeet het Amerikaanse MIT, Britse Oxford of Franse ENA. Als U wilt dat uw kinderen vet rijk worden kunt u ze beter naar een van de elite universiteiten in Singapore, India, China, Taiwan of Australië sturen. De top tien vindt u in een artikel van CNBC Make It.

Groene longen

Nieuwe fase in valutaoorlog 

Bitcoin, veilige haven?

David Attenborough

Er zijn dieren die sterven als de aarde opwarmt, anderen die het heerlijk vinden? De BBC ging op zoek naar the survivors of climate change en vond onder andere de fantastische kakkerlak.

VS in shock

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen