Must read

Must read: Eurobonds, importtarieven en vegetarische Whopper

Eurobonds een brug te ver. Plus: Mohamed El-Erian schrikt zich een hoedje van Trump-dreigementen, vegetarisch broodje bij Burger King en kernakkoord Gorbatsjov-Reagan begraven.

Dromen over eurobonds

Velen zijn dolenthousiast over het idee van eurobonds. Econoom Edin Mujagic kan dat best begrijpen. Ook hij vindt het geen gek idee, maar dan wel onder strikte voorwaarden. Op dit moment is het nog drie bruggen te ver.

Lage rente stoot beleggers niet af

Obligatie-ETF's zijn populairder dan aandelen-ETF's ondanks de extreem lage rente. Sumit Roy van ETF.com zoekt naar verklaringen.

The Economist vreest voor Amazone

Actief versus passief beleggen

De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Klinkt aantrekkelijk

Begrotingsakkoord

Een fantastische oldtimer

Autofans opgepast: Elisabeth Taylors "Green Goddess" Rolls Royce wordt geveild. U moet wel een paar miljoen meenemen.

Wapenwedloop?

Donald Trump trekt zich terug uit de nucleaire wapenovereenkomst gesloten in 1987 tussen Ronald Reagan en Michail Gorbatsjov. Dreigt een nieuwe wapenwedloop en Koude Oorlog?

Burger King goes veggie

Slechtste dag sinds 2015

Privé lease

Er is een nieuwe trend in de autosector: private lease. Heeft invloed op de maximale hypotheek. Jos Koets weet er alles over. 

Monetaire waanzin

Keerpunt in de VIX

Science Fiction

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen