Must read

Must read: Glyfosaat in ijs en bier??

Beleggingen in infrastructuur-obligaties zijn een goed idee. Plus: glyfosaat in Ben & Jerry's ijs, absolute return-fondsen, Fed stelt teleur en dure huizenmarkten in Europa.

Groots en meeslepend

Beleggingen in infrastructuurleningen bieden een aantrekkelijk rendement bij een relatief laag risico, zegt het hoofd Infrastructure Debt bij NN Investment Partners.

Altijd winst

Absolute return-fondsen zijn er in vele gedaanten. Doel: altijd een positief rendement genereren, ongeacht de richting van de markt. In werkelijkheid is een groot deel echter erg riskant. Een schifting is nodig, vindt Freddie Lait van effectenhuis Latitude Investment Management.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's). 

Trump en beurs hongeren naar meer

Wonen, maar waar?

Kwartaalregen

Veel bedrijvennieuws vandaag op de beurs. Koninklijke Olie en ING vallen beleggers tegen. Altice Europe als een speer omhoog. Arend Jan Kamp houdt het allemaal bij op IEX.nl.

Facebook-stress

Hogere belastingen: CNBC komt vandaag met een verhaal over Amerikaanse "big-tech" bedrijven en het gevaar dat zij lopen met de nieuwe Europese Commissie.

Russisch gas in gevaar

Meer slecht nieuws voor Bayer? 

Amerikaanse babyboomers aan de drank

Siberië nog steeds in brand

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen