Must read

Must read: Kan de rente nog lager?

De rente blijft nog heeeeellllll lang laag. Plus: Trump wordt gewaarschuwd en Amerikaanse bouwers hebben minder vertrouwen.

3L: Lekker lang lage rente
Pensioenfondsen stellen hun renteverwachtingen naar beneden bij. Maar het blijft gissen. Daar maken zelfs zeven geleerden onder leiding van Dijsselbloem geen vaste ondergrond van, aldus Marcel Tak.

Waarom niet?

Amerikaanse rentes nog niet uitgedaald
Kathy Jones, die als een van de weinigen de val van de rente sinds november goed voorspelde, ziet die trend zich de komende jaren, misschien zelfs decennia, voortzetten.

Minder geld in ETF's in mei
In mei kromp de Europese ETF-markt met 25 miljard euro, geheel door lagere onderliggende koersen. Totaal is er nu 721,6 miljard euro in Europese ETF's belegd, aldus Detlef Glow.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Toch een crisisoplossing?

Alleen in bos voor de lange termijn
Gisteren een berichtje dat meer rijke particulieren in hout gaan. Maar het is niet voor beleggers met een korte horizon

Trump wordt gewaarschuwd

Ojeeeeee

Duurzaam is ook niet alles

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alles over de rente