Must read

Must read: Joehoe, inflatie....

In de VS stegen de consumentenprijzen in mei slechts 0,1%. Plus: truckdivisie naar de beurs en heel weinig examenkandidaten.

Hoe onafhankelijk is de Fed?
Hoe vaak gaat de Fed-president op bezoek in het Witte Huis? Daar is zelfs onderzoek naar gedaan. En de uitkomst was verontrustend, aldus Edin Mujagic.

Euro is inderdaad te goedkoop
Europa is geliefd onder Amerikaanse toeristen, de EU heeft een handelsoverschot met de VS. Voor Trump allemaal tekenen van een veel te goedkope euro en de Oeso geeft hem gelijk.

IEXConnect logo

Pictet AM: De stad van de toekomst als beleggingskans
De smart cities-strategie van Pictet AM speelt in op wereldwijde beleggingskansen die ontstaan door groei van steden.

Actief versus passief beleggen
De rendementen van de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de IEX Index 20+ (ETF's).

Old skool IPO

Joehoe, inflatie
0,1%, zoveel stegen de consumentenprijzen in mei in de VS. In april was dat 0,3%. Zo schiet het niet op met de inflatie.

Laat u niet bangmaken of afleiden
Door koppen in de krant en online headlines. En wees niet bang voor grote beurscrashes, let op uw eigen beleggingsgedrag.

Weinig examenkandidaten

U bent gewaarschuwd

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen