Must read

Must read: Turkije in recessie

Voor het eerst in tien jaar. Verder; deze bullmarkt is niet zo intens als die hiervoor en Amerikaanse staten gaan zelf maar werken aan infra.

IT, de nachtmerrie van grootbanken
Al meer dan tien jaar is het noodzakelijk; een update van de IT-systemen van banken. Om de (fintech)concurrentie bij te benen, maar ook gewoon om voor te bestaan. Patrick Lemmens en Jeroen van Oerle van Robeco leggen uit waar de grootste IT-problemen zitten.

Zeven zonden van een fondsmanager
Fondsmanager Steve Glod gelooft heilig in de meerwaarde van actief management. Maar succes is alleen mogelijk als emoties worden uitgeschakeld.

Actief versus passief beleggen
Hoe staan de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's) ervoor? 

Trump mag blijven?

FSC roept financiële instellingen op rekening te houden met een no-deal Brexit
Omdat de uitkomst van de politieke onderhandelingen nog steeds onzeker is, roept het comité financiële instellingen op om in aanloop naar 29 maart hun voorbereidende werkzaamheden onverminderd voort te zetten, en in hun contingency planning rekening te blijven houden met een no-deal Brexit.

Let op deze twee sectoren

Matige bullmarkt
Maar deze bullmarkt is lang niet zo intens als andere hiervoor.

bullmarkt door de jaren heen

Turkije in recessie
Voor het eerst in tien jaar zit het tegen voor de Turkse economie.

Amerikaanse staten gaan zelf hun wegen onderhouden
Ze hebben geen zin om op geld van Trump te wachten

Ojee

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen