Must read

Must read: Beleg niet in Europese banken

Een professionele belegger legt uit waarom. Plus, de ECB zit in standje overdrijven en Trump en Xi praten pas eind van de maand.

De ECB overdrijft enorm
De rente gaat dit jaar niet meer omhoog, het leningenloket gaat weer open. Maar de ECB heeft helemaal geen reden om het zo somber in te zien, aldus Edin Mujagic. Of heeft Draghi soms een carnavalskater?

Tien regels voor het voorspellen van de toekomst
Beleggingsexpert Joachim Klement heeft een vrij cynische blik op politici en managers. Bijna allemaal willen ze macht en rijkdom. Als u dat als uitgangspunt neemt is 90% van de toekomst voorspelbaar.

Actief versus passief beleggen
Hoe staan de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's) ervoor? Dat kan hoger!

Beleg niet in Europese banken

Trump en Xi praten pas eind maart
Xi is niet zo blij dat de VS geen deal hebben met Noord-Korea.

Foei

Foei 2
Private equity-fondsen weten niet wat ze met al dat dry powder aanmoeten, maar ze investeren het in ieder geval niet vaak in bedrijven die door vrouwen worden geleid

Daar komen de gieren

Lans voor de kleintjes

Off-topic: Het Marie Kondo-effect
Elke kringloopwinkel zit vol

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Duurzaam beleggen