Must read

Must read: KLM-kou is uit de lucht

We zijn weer vrienden met de Fransen. Plus de AFM over de groei van fintech en de bijbehorende risico's en RDS in het beklaagdenbankje.

"Dividendaandelen zijn niet te duur"
Wel populair. Portfoliospecialist Jie Song van het Global High Dividend Fund van UBS AM - nieuw in de IEXFonds 40 - legt uit hoe zij dividendaandelen selecteren.

"Alles wijst op herstel aandelen en valuta EM"
We zitten in een periode van afnemende groei in zowel opkomende als ontwikkelde markten, maar de afname is groter in de tweede groep. Voor valuta en aandelen uit opkomende markten is dat vrijwel altijd een goed teken, aldus Patrick Zweifel van Pictet AM.

Actief versus passief beleggen
Hoe staan de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's) ervoor?

RDS in het beklaagdenbankje

Hij wil het misschien doen

AFM over groei van fintech
"Het toenemend gebruik van (nieuwe) technologie en data biedt kansen voor financiële ondernemingen en voordelen voor consumenten, maar brengt ook risico’s met zich mee."

Nog een maand tot Brexit
En Theresa May zou het zo kunnen spelen dat de Britten hun zaken toch nog op tijd op orde hebben.

Het is de schuld van Kim
Er is geen akkoord tussen de VS en Noord-Korea omdat de N-Koreanen hun wapens niet wilden bevriezen en van de santies af wilden. Maar ze gaan misschien weer verder praten.

KLM-kou is uit de lucht

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Riskmanagement