Must read

Must read: Niet teveel graaien

Noors staatsfonds stemt steeds vaker tegen beloningspakketten CEO's. Plus Italiaanse en Duitse banken in gevarenzone en alternatief werkt niet altijd.

"In grond komt alles samen"
Vaarwel best in class-duurzaam beleggen. Philippe Zaouati over Mirova’s nieuwe, strengere manier van duurzaam beleggen, die de verwachte temperatuurstijging wel effectief afremt. De dochter van Natixis IM steekt daarom veel geld in natural assets.

Italiaanse en Duitse banken in gevarenzone
Zijn banken klaar voor een volgende crisis?  Het hangt ervan af of er rigoureus genoeg is ingegrepen na de vorige crisis. De situatie in Duitsland en Italië is zorgelijk.

Actief versus passief beleggen
Hoe staan de IEXFonds 40 (actief beheerde beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's) ervoor?

Alternatief beleggen werkt niet altijd
Pensioenfondsen die alternatieve beleggingen aan hun portefeuilles toevoegen hebben daar niet altijd het verwachte plezier van.

Wel voor family offices
Family offices behalen juist een beter rendement als ze geld alloceren naar provate equity en venture capital.

May komt thuis met niks

En een mogelijke deal loopt weer vertraging op

Trump is er nog niet

Kijk zo kan de koers ook omhoog
De koers van Softbank spurtte 17% omhoog na plannen voor een mega-aandeleninkoop.

Niet teveel graaien

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

De impact van het coronavirus