Must read

Must read: Koffie wordt duurder

Ja, kan er ook nog wel bij deze week. En maandag gaat de Brexitsoap weer verder en palladium duurder dan goud.

Fed-superhavik Esther George doet duivig
Esther George, president van de regionale centrale bank in Kansas City en superhavik heeft het over een pauze in de renteverhogingen. Meer dan een keer zal de Fed de rente dit jaar dus niet verhogen, aldus Edin Mujagic.

Larry Fink (BlackRock) eist nog meer duurzaamheid
De CEO van BlackRock, Larry Fink eist van ondernemers dat ze meer aandacht schenken aan duurzame groei. Maatschappelijk verantwoord ondernemen namelijk wordt alleen maar belangrijker naarmate de groep millennials in topposities toeneemt.

Slecht nieuws

AFM onderzoekt communicatie fondsen die moeten korten
De AFM gaat dit jaar onderzoeken hoe pensioenfondsen die in 2020 moeten korten hun deelnemers hierover informeren.  Dat past bij het doel van de toezichthouder om kwetsbare consumenten te behoeden voor problemen.

Goud een veilige haven?
Palladium is meer waard hoor.

Je meent het..

Maandag komt May met plan B
Vanaf volgende week een nieuwe ronde in de Brexitsoap

Zweden heeft weer een regering
Na maanden soebatten is de kogel door de kerk.

Dit zijn de opties

 

Vakantiehuisje?

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Riskmanagement