Must read

Must read: Grondstofprijzen kunnen omhoog

ABN Amro verwacht positieve factoren in q4. Plus: nieuwe crisis kan in 2020 komen en China en Japan hebben meeste Amerikaanse schuld.

Mario Draghi verandert in een havik(je)
Mario Draghi benadrukte gisteren keer op keer hoe sterk de economie is en de ECB-topman klonk veel meer havik-achtig dan normaal. QE stopt eind van het jaar, verwacht Edin Mujagic.

Infrastructuur is prijzig, maar niet te duur
De markt voor infrastructuurbeleggingen begint tekenen van overspanning te vertonen. Toch zijn er volgens UBS AM genoeg redenen om in infrastructuur te blijven beleggen.

Actief versus passief: de tussenstand
Hoe presteren de twee modelportefeuilles van IEXProfs: IEXFonds 40 (actieve beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's)? Beide portefeuilles zitten inmiddels in het rood.

Rendement IEX Fonds 40: -1,32% (ytd)
Rendement Index 20+: -0,09% (ytd)

Deze landen hebben de meeste Amerikaanse schuld

ABN Amro: Grondstofprijzen kunnen omhoog
Zodra de onrust over de handelsoorlog afneemt en beleidsmakers tot bezinning komen, zullen positieve fundamentele factoren op de meeste grondstoffenmarkten in het vierde kwartaal opnieuw de prijstrends gaan domineren, verwacht ABN Amro

Witwaswetten niet precies genoeg
Jeroen Dijsselbloem gaat hierop in in zijn eerste FD-column: "We hebben Europese wetgeving maar deze is niet precies en niet dwingend."

Nieuwe crisis in 2020

Waar is Larry Page?
De Googlebaas staat niet graag op de voorgrond. Daarmee maakt hij zichzelf niet populair

Ben Bernanke geeft toe dat hij de crisis tien jaar geleden beter had kunnen aanpakken

Risicovolle huizenmarkten op een rij

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Alternatieve beleggingen