Must read

Must read: Hoe wordt u rijk?

Begin jong met kapitaal opbouwen, bedrijven moeten stoppen met kwartaalprognoses en Spanje is Italië niet, aldus Rabobank.

Azië neemt opkomende markten over
De dominantie van China en Azië in de MSCI Emerging Markets index neemt toe. Janus Henderson Investors adviseert beleggers meer geld richting deze regio te sluizen en Azië voortaan als een aparte beleggingscategorie te beschouwen.

Scheiding tussen alpha en bèta leidt tot de beste resultaten
“Door alpha en bèta in ons beleggingsproces te scheiden, komen we tot de beste beleggingsbeslissingen en meest optimale risicoallocatie”, zegt Bryan Carter, Hoofd Emerging Markets Fixed Income van BNP Paribas Asset Management.

Actief versus passief: de tussenstand
Hoe presteren de twee modelportefeuilles van IEXProfs: IEXFonds 40 (actieve beleggingsfondsen) en de Index 20+ (ETF's)? Het is stuivertje wisselen.

Rendement IEX Fonds 40: +2,42% (ytd)
Rendement Index 20+: +2,16% (ytd)

Dat u het even weet

Wat Turkije moet doen

Jamie Dimon en Warren Buffett: "Bedrijven, stop met kwartaalprognoses"
Jamie Dimon, ceo van JP Morgan pleit samen met belegger Warren Buffett voor minder kortetermijndenken bij beursgenoteerde ondernemingen. Kortetermijndenken brengt de economie schade toe. Daarom zouden beursgenoteerde bedrijven moeten stoppen met kwartaalprognoses.

Hoe wordt u rijk?
Begin gewoon vroeg met sparen en beleggen

Renteverhoging juli 2019?

Vola is echt te laag nu

Binnenkijken bij Trump en Kim

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

IEXFonds 40