Pieter Laan naar IBS Capital Management

Na bijna vijftien jaar is dit de laatste werkdag van Pieter Laan bij Kempen & Co als portfoliomanager op de op de afdeling Client Solutions. 

Per 1 april begint hij bij IBS Capital Management. In zijn nieuwe baan zal hij verantwoordelijk worden voor de selectie van externe fondsmanagers en zal hij betrokken zijn bij accountmanagement en het binnenhalen van nieuwe klanten. 

Volgens hemzelf de perfecte combinatie van klant en content. Laan heeft Business Economics gestuudeerd aan Hogeschool Inholland en is CFA (niveau 1 en 2) en DSI-geregistreerd vermogensbeheerder sinds januari 2015. 

 

 

 

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

De Vries van KCM naar Triodos

23-mrt-17 09:57 - IEXProfs Redactie

William de Vries is sinds drie maanden in dienst van Triodos Investment Management als fondsmanager SRI beleggingsfondsen.

Profiteren van onzekerheid

16-feb-17 08:27 - Jorik van den Bos

Soms kan een ietwat oncomfortabel gevoel bij aandelen juist leiden tot aantrekkelijke rendementen. Doe uw huiswerk wel goed.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Het rommelt bij Skagen

27 mrt - IEXProfs Redactie

Twee belangrijke fondsbeheerders vertrekken bij Skagen. Het sluit een jaar af met veel wijzigingen binnen Skagen.

Nieuws Meer

Must read: Italië grootste risico

10:50 - IEXProfs Redactie

Vergeet Trump, Italie is gevaarlijker voor beleggers, softwareleranciers financials onder AFM-toezicht en zelfsturend...