Korteweg verruilt Deloitte voor DeGiro

Bart Korteweg moet als head of professional services van DeGiro meer zelfstandige vermogensbeheerders aan de online broker binden. Korteweg wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van de dienstverlening van De Giro naar zelfstandige vermogensbeheerders.

De online broker naast particuliere beleggers ook zelfstandige vermogensbeheerders gaan bedienen. DeGiro is al actief op deze markt met een one stop shop voor fondsen via Fundshare. Dit onderdeel zal worden uitgebouwd.

Korteweg, werkte in het verleden onder andere bij EY en de AFM. In zijn laatste rol was hij senior manager bij Deloitte. Als co-head van Deloitte Netherlands Center for Regulatory Strategies wij hij onder andere verantwoordelijk voor de advisering over reputatie & regelgeving in de financiële sector en het opstarten van nieuwe activiteiten in de sector.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Vanguard beheert +4 biljoen dollar

14-feb-17 09:45 - IEXProfs Redactie

Het beheerd vermogen van indexbelegger Vanguard staat met meer dan vier biljoen dollar op een nieuw record.

Boete van DNB voor GSFS

10-feb-17 15:30 - IEXProfs Redactie

DNB heeft GSFS een boete gegeven van vijf miljoen euro voor het illegaal gebruiken van het pensioenfonds als beleggingsvehikel.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Wim Henk Steenpoorte naar APG

17 feb - IEXProfs Redactie

Wim Henk Steenpoorte wordt per 1 maart 2017 COO ad interim bij APG Groep.

Nieuws Meer

Wim Henk Steenpoorte naar APG

17 feb - IEXProfs Redactie

Wim Henk Steenpoorte wordt per 1 maart 2017 COO ad interim bij APG Groep.