Korteweg verruilt Deloitte voor DeGiro

Bart Korteweg moet als head of professional services van DeGiro meer zelfstandige vermogensbeheerders aan de online broker binden. Korteweg wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van de dienstverlening van De Giro naar zelfstandige vermogensbeheerders.

De online broker naast particuliere beleggers ook zelfstandige vermogensbeheerders gaan bedienen. DeGiro is al actief op deze markt met een one stop shop voor fondsen via Fundshare. Dit onderdeel zal worden uitgebouwd.

Korteweg, werkte in het verleden onder andere bij EY en de AFM. In zijn laatste rol was hij senior manager bij Deloitte. Als co-head van Deloitte Netherlands Center for Regulatory Strategies wij hij onder andere verantwoordelijk voor de advisering over reputatie & regelgeving in de financiële sector en het opstarten van nieuwe activiteiten in de sector.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Vermogensbeheerklant in uur binnen

23-mrt-17 12:48 - IEXProfs Redactie

Wat vaak een langdurig proces is, zegt fintechbedrijf Blanco in maximaal een uur te klaren: een intake voor vermogensbeheerklanten.

Millennials willen robo-advies

20-mrt-17 10:45 - IEXProfs Redactie

Vermogensbeheerders opgelet! Millennials willen geautomatiseerd advies op maat met een flinke dosis duurzaamheid.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Het rommelt bij Skagen

27 mrt - IEXProfs Redactie

Twee belangrijke fondsbeheerders vertrekken bij Skagen. Het sluit een jaar af met veel wijzigingen binnen Skagen.

Nieuws Meer

Must read: Italië grootste risico

10:50 - IEXProfs Redactie

Vergeet Trump, Italie is gevaarlijker voor beleggers, softwareleranciers financials onder AFM-toezicht en zelfsturend...