Publiekslievelingen: Janneke Willemse en ABN Amro

Janneke Willemse en ABN Amro hebben de publieksprijzen van de IEX Gouden Stier 2018 in de wacht gesleept.

Naast de Beste Keuzes en de jaarprijzen van IEX Gouden Stier was de keuze ook aan het publiek. Particuliere beleggers konden via de sites van IEX Media online hun stem uitbrengen voor de beste beleggingsinstelling en de beleggingsexpert van 2018.

Lees ook: Jaarprijzen IEX Gouden Stier uitgereikt

Nederlandse beleggers maakten daar massaal gebruik van – er werden 2.714 stemmen uitgebracht – en de stemming was eenduidig. Als beste beleggingsexpert 2018 kwam financieel journalist en beurscommentator Janneke Willemse uit de bus.

Blondjes beleggen beter

Janneke Willemse (foto) ontving haar prijs uit handen van de winnaar van vorig jaar, Nico Inberg, hoofd beleggersdesk van IEX Media.

Willemse blogt op Blondjesbeleggenbeter.nl over haar eigen portefeuille die in 2018 een rendement draait van 12%.

ABN Amro beste beleggingsinstelling

De beste beleggingsinstelling 2018 was volgens het Nederlandse beleggerspubliek ABN Amro. Eran Habets, Managing Director Products & Solutions nam namens ABN Amro de publieksprijs in ontvangst voor beste beleggingsinstelling.

ABN Amro werd als publieksfavoriet gekozen uit een shortlist van tien kandidaten die waren geselecteerd op basis van marktaandeel, publieke zichtbaarheid, aantoonbaar succesvolle innovatie of vertoonde groei.

De Redactie van IEX.nl bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees meer

    Duurzaam beleggen