HFM nomineert Nederlandse fondsen

Goed nieuws voor de Nederlandse hedgefundindustrie. Er staan drie Nederlandse namen in het rijtje genomineerden voor de prestigieuze HFMWeek (Hedge Fund Manager) European Performance Awards 2012. Branta Solutions Fund (in de categorie multi strategy) en Saemor Europe Alpha Fund (equity market neutral) maken kans op een award. Beide hedgefunds maken deel uit van de Finles/IEX Hollandse Hedgefund Index

De fondsen zijn genomineerd op basis van hun performance ten opzichte van de peer group. De prijsuitreiking is op 28 maart in de Hurlingham Club, Londen. Ook seeding platform IMQubator is in zijn speelveld genomineerd. Later vandaag op IEXProfs een interview met IMQubator-directeur Jeroen Tielmans.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Wincap Fund beste hedgefonds 2015

25-jan-16 09:30 - IEXProfs Redactie

Het Wincap Fund behaalde van de Hollandse fondsen het beste rendement in 2015, All Markets en EV Smaller Companies volgen.

Saemor Europe Alpha Fund breder verkrijgbaar

12-jan-16 16:25 - IEXProfs Redactie

Saemor Europe Alpha Fund heeft een nieuwe share class opengesteld waardoor het fonds beter verkrijgbaar is.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nieuws Meer

Must read: Pas op voor oilmageddon

05 feb - IEXProfs Redactie

Oilmageddon kan komen, aldus Citigroup, een van de succesvolste hedgefunds momenteel is van een vrouw, pond kan 20% o...