Robeco versterkt RvC

Arjen Dorland treedt toe tot de Raad van Commissarissen van vermogensbeheerder Robeco. De benoeming is per 13 februari 2012 van kracht geworden. Dorland is sinds 1986 in dienst van Shell Nederland, waar hij diverse functies heeft vervuld en sinds 2011 Executive Vice President Technical and Competitive IT van Royal Dutch Shell is.

De Raad van Commissarissen van Robeco Groep NV bestaat nu uit Dick Verbeek (Voorzitter), Piet van Schijndel (Vice-voorzitter), Bert Bruggink, Arjen Dorland, Sjoerd Eisma, Gilles Izeboud, Philip Lambert. Robeco, opgericht in Rotterdam in 1929, biedt beleggingsproducten en -diensten voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. Het beheerd vermogen bedraagt circa 149 miljard euro (per 30 juni 2011).

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

"Hoofdrol voor centrale banken"

18-nov-15 14:30 - Lucia Rodenburg

Robeco verwacht dat centrale banken in 2016 een belangrijke rol blijven spelen, maar zijn niet allesbepalend.

Wiebes maakt klassieke fout

11-nov-15 12:15 - Jeroen Blokland

Ik heb maar één plaatje nodig om aan te tonen dat toekomstige obligatierendementen veel lager zijn dan de 4% van Wiebes.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Jacco Heemskerk voorzitter CFA Society NL

24 nov - IEXProfs Redactie

CFA Society Nederland heeft in de Algemene Ledenvergadering Jacco Heemskerk benoemd als voorzitter van de vereniging.

Nieuws Meer

Must read: Junkexplosie

10:35 - IEXProfs Redactie

Plus: zwakke Amerikaanse winsten, doorbraak in strijd tegen kanker, iedereen naar de stad, HSBC positief over EMD en ...