Robeco versterkt RvC

Arjen Dorland treedt toe tot de Raad van Commissarissen van vermogensbeheerder Robeco. De benoeming is per 13 februari 2012 van kracht geworden. Dorland is sinds 1986 in dienst van Shell Nederland, waar hij diverse functies heeft vervuld en sinds 2011 Executive Vice President Technical and Competitive IT van Royal Dutch Shell is.

De Raad van Commissarissen van Robeco Groep NV bestaat nu uit Dick Verbeek (Voorzitter), Piet van Schijndel (Vice-voorzitter), Bert Bruggink, Arjen Dorland, Sjoerd Eisma, Gilles Izeboud, Philip Lambert. Robeco, opgericht in Rotterdam in 1929, biedt beleggingsproducten en -diensten voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. Het beheerd vermogen bedraagt circa 149 miljard euro (per 30 juni 2011).

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Acht huizen over rente VS

18-sep-15 14:15 - IEXProfs Redactie

De Fed verhoogt de rente nog niet. Dit is wat beleggers, strategen en economen van acht huizen erover zeggen.

David Steyn topman Robeco

18-sep-15 10:00 - IEXProfs Redactie

David Steyn zal Roderick Munsters opvolgen als topman van Robeco.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Haanen directeur Corporate Development DL

01 okt - IEXProfs Redactie

Roeland Haanen wordt bij Delta Lloyd benoemd tot directeur Corporate Development. Wouter van de Putte wordt Head of I...

Nieuws Meer

Groei smart beta niet te stuiten

02 okt - IEXProfs Redactie

Het totaal belegd vermogen in smart beta-fondsen bedraagt 500 miljard dollar, ruim een kwart meer dan vorig jaar.