Robeco versterkt RvC

Arjen Dorland treedt toe tot de Raad van Commissarissen van vermogensbeheerder Robeco. De benoeming is per 13 februari 2012 van kracht geworden. Dorland is sinds 1986 in dienst van Shell Nederland, waar hij diverse functies heeft vervuld en sinds 2011 Executive Vice President Technical and Competitive IT van Royal Dutch Shell is.

De Raad van Commissarissen van Robeco Groep NV bestaat nu uit Dick Verbeek (Voorzitter), Piet van Schijndel (Vice-voorzitter), Bert Bruggink, Arjen Dorland, Sjoerd Eisma, Gilles Izeboud, Philip Lambert. Robeco, opgericht in Rotterdam in 1929, biedt beleggingsproducten en -diensten voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. Het beheerd vermogen bedraagt circa 149 miljard euro (per 30 juni 2011).

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Sell in May...deel twee

22-mei-15 14:00 - Jeroen Blokland

Long aandelen in de winter en long obligaties in de zomer, dat lijkt goed te werken. Niet gezegd dat dat deze zomer ook zo zal zijn.

Nieuw: factorbeleggen in obligaties

21-mei-15 14:30 - Pieter Kort

Aandelenbeleggers hebben factorbeleggen omarmd. Research laat zien dat het ook bij obligaties voor extra rendement zorgt.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Mint Tower versterkt team

27 mei - IEXProfs Redactie

Bart Bijmolen en Martijn Haandrikman starten per 1 juni bij investeringsfonds Mint Tower Capital

Nieuws Meer

Must read: Meer herstel

28 mei - IEXProfs Redactie

Europees herstel zet door, alle internettrends, geen Amerikaanse renteverhoging, risico's van momentum investing en n...