Robeco versterkt RvC

Arjen Dorland treedt toe tot de Raad van Commissarissen van vermogensbeheerder Robeco. De benoeming is per 13 februari 2012 van kracht geworden. Dorland is sinds 1986 in dienst van Shell Nederland, waar hij diverse functies heeft vervuld en sinds 2011 Executive Vice President Technical and Competitive IT van Royal Dutch Shell is.

De Raad van Commissarissen van Robeco Groep NV bestaat nu uit Dick Verbeek (Voorzitter), Piet van Schijndel (Vice-voorzitter), Bert Bruggink, Arjen Dorland, Sjoerd Eisma, Gilles Izeboud, Philip Lambert. Robeco, opgericht in Rotterdam in 1929, biedt beleggingsproducten en -diensten voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. Het beheerd vermogen bedraagt circa 149 miljard euro (per 30 juni 2011).

 

 


De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Op zoek naar de optimale mix

22-apr-14 17:00 - Peter van Kleef

Een goed mixfonds vinden is één ding, maar hoe gebruik je ze optimaal in een portefeuille? Lukas Daalder legt uit.

Lage capex is geen 'new normal'

11-apr-14 15:45 - IEXProfs Redactie

De kapitaalsinvesteringen door Amerikaanse bedrijven blijven al jaren achter. Maar dat gaat nu veranderen, denkt Robeco.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Dividendbeleggers terug naar ING IM

15:30 - IEXProfs Redactie

ING IM ziet twee fondsbeheerders terugkeren van Petercam.

Nieuws Meer

Dividendbeleggers terug naar ING IM

15:30 - IEXProfs Redactie

ING IM ziet twee fondsbeheerders terugkeren van Petercam.