Robeco versterkt RvC

Arjen Dorland treedt toe tot de Raad van Commissarissen van vermogensbeheerder Robeco. De benoeming is per 13 februari 2012 van kracht geworden. Dorland is sinds 1986 in dienst van Shell Nederland, waar hij diverse functies heeft vervuld en sinds 2011 Executive Vice President Technical and Competitive IT van Royal Dutch Shell is.

De Raad van Commissarissen van Robeco Groep NV bestaat nu uit Dick Verbeek (Voorzitter), Piet van Schijndel (Vice-voorzitter), Bert Bruggink, Arjen Dorland, Sjoerd Eisma, Gilles Izeboud, Philip Lambert. Robeco, opgericht in Rotterdam in 1929, biedt beleggingsproducten en -diensten voor institutionele en particuliere beleggers wereldwijd. Het beheerd vermogen bedraagt circa 149 miljard euro (per 30 juni 2011).

 

 


De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Referendum: schot in eigen voet?

16-sep-14 16:30 - IEXProfs Redactie

Wat zijn de gevolgen als de Schotten zich donderdag afscheiden van de Engelsen. AllianzGI en Robeco spreken.

Koop winnaars, vermijd verliezers

18-jul-14 08:45 - Fleur van Dalsem

De momentumstrategie werkt. Maar is het meest efficiënt in combinatie met bijvoorbeeld een waardestrategie.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Martijn van Veen partner bij Done Fund

11:00 - IEXProfs Redactie

Martijn van Veen is per 1 oktober toegetreden als partner bij Done Fund Management. Hij zal het relatiebeheer gaan do...

Nieuws Meer

Martijn van Veen partner bij Done Fund

11:00 - IEXProfs Redactie

Martijn van Veen is per 1 oktober toegetreden als partner bij Done Fund Management. Hij zal het relatiebeheer gaan do...