HFM nomineert Nederlandse fondsen

Goed nieuws voor de Nederlandse hedgefundindustrie. Er staan drie Nederlandse namen in het rijtje genomineerden voor de prestigieuze HFMWeek (Hedge Fund Manager) European Performance Awards 2012. Branta Solutions Fund (in de categorie multi strategy) en Saemor Europe Alpha Fund (equity market neutral) maken kans op een award. Beide hedgefunds maken deel uit van de Finles/IEX Hollandse Hedgefund Index

De fondsen zijn genomineerd op basis van hun performance ten opzichte van de peer group. De prijsuitreiking is op 28 maart in de Hurlingham Club, Londen. Ook seeding platform IMQubator is in zijn speelveld genomineerd. Later vandaag op IEXProfs een interview met IMQubator-directeur Jeroen Tielmans.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Hedgefunds profiteren van daling grondstoffen

14-aug-15 11:30 - IEXProfs Redactie

Hedgefunds actief in Managed Futures-strategieën profiteerden van de negatieve trend van grondstoffenprijzen.

Rondje langs de hedge-velden (4)

28-jul-15 11:15 - Marcel Tak

De resultaten van (Hollandse) hedgefunds lijken soms veel op Hollandse zomers, maar deze fondsen verrassen mij positief.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nieuws Meer

Visie versus verwachting

28 aug - Eelco Ubbels

Assetallocators verwachten op lange termijn weinig van de VS en juist veel van emerging market debt. En wat doen gron...