HFM nomineert Nederlandse fondsen

Goed nieuws voor de Nederlandse hedgefundindustrie. Er staan drie Nederlandse namen in het rijtje genomineerden voor de prestigieuze HFMWeek (Hedge Fund Manager) European Performance Awards 2012. Branta Solutions Fund (in de categorie multi strategy) en Saemor Europe Alpha Fund (equity market neutral) maken kans op een award. Beide hedgefunds maken deel uit van de Finles/IEX Hollandse Hedgefund Index

De fondsen zijn genomineerd op basis van hun performance ten opzichte van de peer group. De prijsuitreiking is op 28 maart in de Hurlingham Club, Londen. Ook seeding platform IMQubator is in zijn speelveld genomineerd. Later vandaag op IEXProfs een interview met IMQubator-directeur Jeroen Tielmans.

 

 


De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

2% erbij voor Hollandse hedgefunds

21-jul-14 15:15 - IEXProfs Redactie

Prima junimaand met grote uitslagen tot meer dan 15% voor de speculatieve junior mining-fondsen.

Hollandse hedgefunds: blij in mei

24-jun-14 14:45 - IEXProfs Redactie

In mei verzamelden de Hollandse hedgefunds weer 0,6% rendement. De teller staat voor 2014 inmiddels op een prima +6,25%.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nieuws Meer

Kuipers van ING naar iShares

20 aug - IEXProfs Redactie

Als hoofd Benelux gaat Kirst Kuipers bij iShares aan het werk om ETF's nog toegankelijker te maken voor beleggers.