HFM nomineert Nederlandse fondsen

Goed nieuws voor de Nederlandse hedgefundindustrie. Er staan drie Nederlandse namen in het rijtje genomineerden voor de prestigieuze HFMWeek (Hedge Fund Manager) European Performance Awards 2012. Branta Solutions Fund (in de categorie multi strategy) en Saemor Europe Alpha Fund (equity market neutral) maken kans op een award. Beide hedgefunds maken deel uit van de Finles/IEX Hollandse Hedgefund Index

De fondsen zijn genomineerd op basis van hun performance ten opzichte van de peer group. De prijsuitreiking is op 28 maart in de Hurlingham Club, Londen. Ook seeding platform IMQubator is in zijn speelveld genomineerd. Later vandaag op IEXProfs een interview met IMQubator-directeur Jeroen Tielmans.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Hollandse hedgefunds in de plus

28-mei-15 11:25 - IEXProfs Redactie

De Hollandse Hedgefund Index liet over april een rendement zien van 1,24% en deed het daarmee beter dan andere hedgeindices.

Magere maand Hollandse hedgefunds

23-apr-15 15:15 - IEXProfs Redactie

De Hollandse Hedgefund Index kwam amper van zijn plaats in maart en deed het slechter dan internationale hedgefunindices.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nieuws Meer

Smart in obligaties

29 mei - Fleur van Dalsem

Lombard Odier Investment Managementen en ETF Securities hebben drie smart-beta-obligatie-ETF’s gelanceerd.