HFM nomineert Nederlandse fondsen

Goed nieuws voor de Nederlandse hedgefundindustrie. Er staan drie Nederlandse namen in het rijtje genomineerden voor de prestigieuze HFMWeek (Hedge Fund Manager) European Performance Awards 2012. Branta Solutions Fund (in de categorie multi strategy) en Saemor Europe Alpha Fund (equity market neutral) maken kans op een award. Beide hedgefunds maken deel uit van de Finles/IEX Hollandse Hedgefund Index

De fondsen zijn genomineerd op basis van hun performance ten opzichte van de peer group. De prijsuitreiking is op 28 maart in de Hurlingham Club, Londen. Ook seeding platform IMQubator is in zijn speelveld genomineerd. Later vandaag op IEXProfs een interview met IMQubator-directeur Jeroen Tielmans.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Hollandse hedgefunds op veilig

07-jul-16 11:45 - IEXProfs Redactie

In mei behaalden de Hollandse hedgefondsen gemiddeld een klein positief rendement. Veilige haven vastgoed staat in de picture.

Bescheiden winst Hollandse hedgefunds

14-jun-16 07:20 - IEXProfs Redactie

April was een goede maand, dus de Hollandse hedgefunds staan voor 2016 gemiddeld weer in het groen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nieuws Meer

AAA-rating voor Add Value

09:43 - IEXProfs Redactie

Citywire geeft fondsbeheerders Hilco Wiersma en Willem Burgers van het Add Value Fund de hoogste rating voor beheerde...