HFM nomineert Nederlandse fondsen

Goed nieuws voor de Nederlandse hedgefundindustrie. Er staan drie Nederlandse namen in het rijtje genomineerden voor de prestigieuze HFMWeek (Hedge Fund Manager) European Performance Awards 2012. Branta Solutions Fund (in de categorie multi strategy) en Saemor Europe Alpha Fund (equity market neutral) maken kans op een award. Beide hedgefunds maken deel uit van de Finles/IEX Hollandse Hedgefund Index

De fondsen zijn genomineerd op basis van hun performance ten opzichte van de peer group. De prijsuitreiking is op 28 maart in de Hurlingham Club, Londen. Ook seeding platform IMQubator is in zijn speelveld genomineerd. Later vandaag op IEXProfs een interview met IMQubator-directeur Jeroen Tielmans.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Short scoort

08-feb-16 11:00 - IEXProfs Redactie

Ook hedgefondsen deden het vorige maand niet al te best. Behalve de shorters. Die boekten een positief rendement.

Wincap Fund beste hedgefonds 2015

25-jan-16 09:30 - IEXProfs Redactie

Het Wincap Fund behaalde van de Hollandse fondsen het beste rendement in 2015, All Markets en EV Smaller Companies volgen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Nieuws Meer

DUFAS eens met uitstel MiFID II

11 feb - IEXProfs Redactie

Uitstel Mifid II is door de omvang en complexiteit van de IT-systemen die moeten worden gebouwd onvermijdelijk, aldus...