Patrick Chia teamleider bij ING IM

ING Investment Management maakt de aanstelling wereldkundig van Patrick Chia als hoofd Asian Fixed Income. Dit beleggingsteam van ING IM is gevestigd in Singapore. 

Patrick Chia maakt de overstap van Amundi, waar hij verantwoordelijk was voor de beleggingen in Azië en de Pacific, als hoofd vastrentende waarden en valuta.

Chia heeft jarenlange ervaring in Aziatische en mondiale fixed income markten. Hij is eerder werkzaam geweest voor DBS Asset Management, OCBC, de Monetary Authority of Singapore en Standard Chartered.

In zijn nieuwe rol wordt Chia verantwoordelijk voor het team vastrentende waarden Azië van ING IM en zal hij ook bijdragen aan het global emerging market debt team. Grant Bailey, CEO Asian Pacific van ING IM, zegt dat de benoeming van Patrcik Chia toont hoe toegewijd ING IM is aan de fixed income strategie.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Meer zorgen om China dan om Grieken

26-feb-15 16:00 - Rob Stallinga

China is een risico, maar opkomende markten lijken het ergste achter de rug te hebben, aldus Maarten-Jan Bakkum van ING IM.

ING IM fiduciair beheerder bij DSW

19-jan-15 11:30 - IEXProfs Redactie

De zorgverzekeraar met 530.000 klanten besteedt het vermogensbeheer en -advies volledig uit aan ING IM.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Simon Pickard weg bij Carmignac

26 feb - IEXProfs Redactie

De fondsmanagers van Carmignac Emergents verlaten het Franse huis "om verschillende persoonlijke redenen".

Nieuws Meer

Must Read: Massaal aan de knoflook

11:30 - IEXProfs Redactie

Valse onderzoeken, slecht geheugen, plussend hedgefund, knoflookobligaties in trek en 't verkiezingsfestijn gaat van ...