Patrick Chia teamleider bij ING IM

ING Investment Management maakt de aanstelling wereldkundig van Patrick Chia als hoofd Asian Fixed Income. Dit beleggingsteam van ING IM is gevestigd in Singapore. 

Patrick Chia maakt de overstap van Amundi, waar hij verantwoordelijk was voor de beleggingen in Azië en de Pacific, als hoofd vastrentende waarden en valuta.

Chia heeft jarenlange ervaring in Aziatische en mondiale fixed income markten. Hij is eerder werkzaam geweest voor DBS Asset Management, OCBC, de Monetary Authority of Singapore en Standard Chartered.

In zijn nieuwe rol wordt Chia verantwoordelijk voor het team vastrentende waarden Azië van ING IM en zal hij ook bijdragen aan het global emerging market debt team. Grant Bailey, CEO Asian Pacific van ING IM, zegt dat de benoeming van Patrcik Chia toont hoe toegewijd ING IM is aan de fixed income strategie.

 

 


De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Deflatievrees rijst Japan uit

11-dec-14 11:00 - IEXProfs Redactie

Twee op de drie institutionele beleggers ziet het Japan-scenario voor de eurozone als een reëel gevaar.

Convertible-team naar ING IM

09-dec-14 12:00 - IEXProfs Redactie

ING IM heeft het converteerbare obligaties team van Avoca Convertible Bond Partners LLP aangetrokken.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Denise Molina naar Juno

18 dec - IEXProfs Redactie

Juno Investment Partners heeft Denise Molina aangetrokken als financieel analist.

Nieuws Meer

Must Read: Alle ballen op Google

19 dec - IEXProfs Redactie

Grootbeleggers massaal in Google, de Duitsers zien het helemaal zitten, de olieprijs kan nog veel lager en ABN zoekt ...