Nieuwe bestuurders Th. Gilissen

Theodoor Gilissen versterkt per 1 mei aanstaande de Raad van Bestuur met twee nieuwe leden. Lodewijk Siertsema (48) wordt verantwoordelijk voor de private banking activiteiten en Jaap Witteveen (44) wordt chief financial and risk officer (CFRO) en chief operating officer (COO). 

Siertsema is afkomstig van Credit Suisse Private Banking in Londen. Daar is hij verantwoordelijk voor activiteiten in Nederland, Israël en Scandinavië. Hij begon zijn loopbaan bij Pierson, Heldring & Pierson, onderdeel van Fortis. Daarvoor werkte hij bij International Wealth Management van Credit Suisse in Singapore.

Witteveen is afkomstig van ABN Amro, waar hij managing director en COO is. Hij begon zijn loopbaan in 1993 bij KPMG en werkte daarna bij Monuta voordat hij in 1997 bij ABN Amro neerstreek. Witteveen zal de verantwoordelijkheden overnemen van Henk Molenaar, die deze functie op ad interim-basis vervult. 

Per 1 mei 2012 zal de Raad van Bestuur bestaan uit Tanja Nagel (voorzitter), Lodewijk Siertsema en Jaap Witteveen. De voorgenomen benoeming van Siertsema en Witteveen gebeurt onder het gebruikelijke voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank.

 

 

De Redactie van IEXProfs bestaat uit verschillende journalisten. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen. Klik hier voor een overzicht van hun beleggingen.

Lees ook

Fusie Theodoor Gilissen en Insinger

12-apr-16 09:50 - IEXProfs Redactie

KBL heeft een voorlopige overeenkomst gesloten voor de overname van Insinger de Beaufort.

Emerging markets niet koopwaardig

19-nov-15 09:05 - IEXProfs Redactie

“Momenteel is het verstandiger om in ontwikkelde landen te beleggen.” Ineke Valke vindt emerging markets nog geen koop.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Jobs & Transfers Meer

Hedgefondsreplica's beste werkgevers

02 dec - IEXProfs Redactie

In het verleden waren hedgefondsen de beste werkgevers voor handelaren. Tegenwoordig zijn dat de replica-hedgefondsen.

Nieuws Meer

Full disclosure: de belangen van Trump

02 dec - IEXProfs Redactie

Donald Trump heeft bedrijfsbelangen in minimaal 23 landen, 38 miljoen dollar belegd op de beurs en 630 miljoen dollar...